top of page

DE FOODTRUCK

FOODTRUCK

VOOR VERSE KWALITEITS BROODJES, CATERING & BBQ 

Foodtruck Le-Bruns staat veel op evenementen voor foodtrucks zoals foodtruckfestivals, jaarmarkten, meerdaagse en 1 daagse evenementen enz, enz, enz. Naast de heerlijke vers belegde broodjes vanuit de foodtruck is Le-bruns ook breder inzetbaar zoals bezorging bij bedrijven/particulieren en catering. Le-Bruns past zich graag aan per evenement en per opdrachtgever, zodat het altijd een succes is! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

en prijzen.

broodjes.jpg

Vegetarisch/allergië

ZIT OOK IN ONS ASSORTIMENT

De basis van ons gezonde luxe broodje is ook geschikt voor vegetariërs en zijn allergiën vrij behalve gluten.

DE BROODJES

VOOR LEKKERE VERS BEREIDE BROODJES

De basis is een gezond luxe broodje, ontwikkeld in samenwerking met de Zwolse Stadsbakker. De zalm van de jongens van de Fant op Urk wordt ter plaatse gerookt waardoor er een lekkere rooksmaak aankomt en met een verse mosterd/dille saus erbij, maakt dat het heerlijk belegde broodje compleet. 

 

De vers gekruide saté bakken we ter plaatse en met een heerlijk stukje stokbrood en verse satésaus is dit ook een echte aanrader.  De tonijn en eiersalade worden ter plaatse vers gemaakt en geserveerd, tevens zoals het luxe broodje gezond en luxe broodje verse brie. Le-Bruns werkt graag samen met ondernemers en producten uit de streek/regio.

De broodjes
Le-Bruns Broodje Gezond

Gezond

Broodje gezond

Een vers afgebakken luxe broodje belegd met Ham, Kaas, Komkommer, Tomaat, Ei, sla en de eigengemaakte verse mosterd/dille saus maakt het heerlijk belegde broodje compleet.   

Tip:100% vegetarisch variant mogelijk.

Prijs: Op aanvraag

Le-Bruns Broodje biologische hamburger

Hamburger

Broodje biologische Hamburgen

Ons broodje hamburger bestaat uit een vers afgebakken luxe broodje, belegd op een  bedje van ijsbergsla, de overheerlijke biologische hamburger met mee gebakken uien en een topping van mayonaise en curry. 

Prijs: Op aanvraag

Le-Bruns Tapas plate klein

Plate klein

Tapas plate klein

Tapas plate klein bieden wij aan op festivals en catering. Onze Tapas worden ook vers voor u bereidt. Een vers afgebakken luxe broodje voorgesneden met diverse tapenades en olijven,

Prijs: Op aanvraag

Broodje (vers) gerookte Zalm

Gerookte zalm

Broodje vers gerookte zalm

Een vers afgebakken luxe broodje belegd met te plekke vers gerookte zalm. De eigengemaakte verse mosterd/dille saus maakt het heerlijk belegde broodje compleet.  

Prijs: Op aanvraag

Le-Bruns Broodje Brie

Brie

Broodje brie

Een vers afgebakken luxe broodje belegd met Brie, rucola sla, walnoten en de verse mosterd/dille saus maakt het heerlijk belegde broodje compleet.  

Prijs: Op aanvraag

Le-Bruns Broodje verse Tonijnsalade.jpg

Tonijnsalade

Broodje verse tonijn salade

Een vers afgebakken luxe broodje belegd met eigengemaakte verse tonijn salade.

De verse mosterd/dille saus maakt het heerlijk belegde broodje compleet.  

Prijs: Op aanvraag

Le-Bruns Broodje saté

Saté

Broodje eigengemaakte saté

Vers afgebakken luxe broodje met eigen gerijgde en vers gekruide saté die we ter plaatse bakken en de verse satésaus met een topping van gedroogde uitjes maakt ook dit een echte aanrader. 

Prijs: Op aanvraag

Le-Bruns Broodje verse Eiersalade

Eiersalade

Broodje verse eiersalade

Een vers afgebakken luxe broodje met de verse eigengemaakte eiersalade.

Tip:100% vegetarisch

Prijs: Op aanvraag

Le-Bruns Tapas plate groot

Plate groot

Tapas plate groot

Tapas plate groot bieden wij aan op festivals en catering. Onze Tapas worden ook vers voor u bereidt. Een vers afgebakken luxe broodje voorgesneden met diverse tapenades, aangevuld met kaas, olijven en diverse soorten gedroogde worst variërend per evenement. 

Prijs: Op aanvraag

bottom of page